Κιν: 690 979 2702

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της εταιρίας Vision World.Με εναρκτήριο λάκτισμα τις αρχές του 1990 όπου και ιδρύθηκε το Studio Vision World.Οι παραδοσιακές ιδέες και τεχνοτροπίες από τις σχολές Cinemateca της Ιταλίας σε συνδυασμό με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, γέννησαν την ιδέα της ίδρυσης του Vision World Group Productions.

Η πρωταρχική και κύρια ιδέα της εταιρίας ήταν και παραμένει η σχέση εμπιστοσύνης μας με το εν δυνάμει καταναλωτικό κοινό, με γνώμονα πάντα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Αντιμετωπίζοντας την κάθε πρόκληση με υπευθυνότητα και δημιουργική φαντασία, καταφέραμε σ’αυτά τα χρόνια να σταθούμε και να επικρατήσουμε με κύρος στην αγορά, καθώς και να δημιουργήσουμε έναν κύκλο πελατών στον οποίο θα χαιρόμασταν να ανήκετε και εσείς.

Με άρτια κατάρτιση, τεχνογνωσία και μηχανήματα οπτικοαουστικών μέσων, εικονοληψίας και φωτογράφισης, δημιουργικού τομέα και εκτυπώσεων, με πλήρως εξοπλισμένο studio που άπτονται αμιγώς στο αντικείμενο μας, απαρτίζεται από τις παρακάτω δραστηριότητες:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Ντοκιμαντέρ

Video clips

Εταιρικά DVD

Κινηματογραφικές Παραγωγές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παραγωγή Photo Book

Καρτολίνες

Παραγωγή εντύπου από τη σχεδίαση & φωτογράφιση μέχρι την εκτύπωση

Τμήμα Art Design

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Εvents

Video Wall

Special Effects

Web Designing

Σχεδίαση web site(στατικών και δυναμικών site) σε μια εποχή οπού η παρουσία του διαδικτύου είναι επιτακτική στην καθημερινότητα.

Ενδεικτικά, στη συνέχεια παρατίθεται δουλειά μας και συνεργασίες με εγκεκριμένους φορείς και εταιρίες που απολαμβάνουν ήδη την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία μας.

CRISAN, O.P.I, JOHN FREIDA, SALLY HANSEN

BIOLIFE, MARIA GALLANT, C’LAMOURE

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ «ΚΑΛΛΙΝΥΧΟΝ»

Jewelry OSSIRIS, Jewelry VaJia, Jewelry STUDIO di Paolo

Τηλεοπτικό Διαφημιστικό Spot Victoria Secret

Διαφημιστική καμπάνια Οινοποιείο Κοντογιάννη

Διαφημιστική καμπάνια με έντυπο υλικό και τηλεοπτική κάλυψη των COINTREAU, FAMOUS GROUSE

Συνεργασία με το BRITISH COUNCIL,δημιουργία και εκτύπωση εντύπων και αφισών.

Ανάθεση Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, για δημιουργία 4 ντοκιμαντέρ, (ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ Ο ΟΔΗΓΗΤΗΣ,100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ALBERT AINSTEIN, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Ι.Ε)τηλεοπτική κάλυψη, καθώς και ψηφιακή προβολή & εκτύπωση ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού. Προβολή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, έντυπο αφιέρωμα περιοδικού ξένου τύπου SCIENCE και τιμητική διάκριση στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΩΝ με έβδομη και τρίτη θέση.

Βρισκόμαστε πάντοτέ στη διάθεσή σας, έτοιμοι να σας γνωρίσουμε, προσδοκώντας σε μια επιτυχημένη και επικείμενη επαφή και συνεργασία μας.

Vision World Group Productions

    

E-mail: info@visionworld.gr , orestisstamoulis@yahoo.com

 

© Copyright - VisionWorld.gr 2013